Wie zijn wij? | ClickDistrict
Contacteer ons op +31206792767 of [email protected]

Wie zijn wij?

BIJ CLICKDISTRICT STAAT DE KLANT ALTIJD CENTRAAL

Wie zijn wij?

ClickDistrict, opgericht in 2007, is sinds april 2015 onderdeel van Digital Agency Group (DAG). Aangezien we ooit begonnen zijn als full-service demand side platform hebben we technologie in ons DNA zitten. Bij voorkeur maken we dan ook gebruik van de voordelen van programmatic buying. Waarbij we DSP-onafhankelijk opereren. We bieden een breed online portfolio, waarbij we adviseren in mediacampagnes van A tot Z. Onder andere op het gebied van display, creatie, media-strategie en conversie-attributie/tooling. Display inzet staat namelijk nooit op zichzelf in een mediacampagne. Als klant sta je in elk advies centraal en ondersteunen we waar nodig. Wij zorgen er voor dat de doelstelling behaald wordt. Die kan variëren van hoge zichtbaarheid binnen de juiste omgeving of de juiste doelgroep, bereik en traffic naar de site tot focus op sales/leads.

High impact bereik
Met opvallende gekozen creatieve formaten óf juist kosten efficiënte IAB formaten zorgen we dat de boodschap van de adverteerder niet te missen is. We zetten selectief in op doelgroep, geselecteerde domeinen of specifieke plaatsingen. Onze werkzaamheden stoppen niet bij display advertising op desktop, tablet of mobile. Aangezien video, social & outdoor advertising ook programmatic kan worden ingekocht, behoort ook deze inkoop tot de standaard mix. Viewability en de kwaliteit van het aangeleverde verkeer zijn belangrijke graadmeters in onze campagnes.

Performance
Deze campagne opzet draait om actie. Of dit nu in de vorm van leads, aanvragen of aankopen in de e-store is. We volgen de doelgroep organisch door binnen- en buitenlandse domeinen. Ondanks dat conversie de hoofddoelstelling is, staan de merkwaarden van onze adverteerders bovenaan. Elke klant kan, los van onze standaard filtering, zelf aangeven of er titels zijn waar men liever niet op draait.

Het (helpen) inzichtelijk maken van de resultaten is cruciaal in dit type campagne. We doen dit o.a. door middel van cross-device targeting en conversie-attributie om zo het pad dat de consument aflegt richting aankoop in kaart te brengen.